21 August 2015 ~ 0 Comments

Seminar “Veiligheid in en om de school”. Het lerarencongres 2015, de dag van de leraar, e.a . #congres #seminar #onderwijs

16-11-2015 Seminar Veiligheid in en om de school”

Seminar “Veiligheid in en om de school”  Datum: maandag 16-11-2015. Amsterdam
Sociale veiligheid op school is van enorm belang bij een klimaat waarin harmonie en respect centraal staan en waarin pesten, agressie en grensoverschrijdende gedragingen niet worden getolereerd. Niet alleen voor ouders en leerlingen is schoolveiligheid een belangrijk thema, maar ook voor scholen, besturen en de gemeente.  Doel van deze bijeenkomst is om op interactieve wijze bewustzijn teweeg te brengen bij de scholen rond sociale veiligheid. Trefwoorden: eenduidige communicatie / eenduidige grens (persoonlijke norm c.q. organisatienorm), het bespreekbaar maken van beladen thema’s. 

7-10 2015: het lerarencongres 2015: vanuit het platform Driehoektraining verzorgen we de praktische workshop: Blijf je emoties de baas! Het programma kunt u vinden op de website van de Onderwijscoöperatie. U kunt zich alvast aanmelden om verzekerd te zijn van een plekje.

05-10-15: Driehoektraining van de partij op 5-oktober “de dag van de leraar” http://www.onderwijsdagalmere.nl/

 

Wees Sociaal, Deel en verdeel!

Leave a Reply