13 December 2016 ~ 0 Comments

“Effectief communiceren met ouders en leerlingen” #studiedag

14-12-16

Vanmiddag verzorg ik de praktische workshop “Effectief communiceren met ouders en leerlingen” op het IJburg College in Amsterdam. Theorie is ondergeschikt aan de praktijk. Ervarend leren staat centraal. Bijgaand tref je het programma aan.

Ook voor jullie school zetten we onze kennis en ervaring in.

Mijn rol (en collega-procesbegeleiders @Driehoektraining) hierin is de professional een spiegel voor te houden, zodat de professional kan onderzoeken wat het beste bij hem / haar past, om met behoud van contact met de ouder en voor zijn / haar eigen welzijn het gezamenlijke belang van het kind / de leerling na te streven.

Maatwerk is het uitgangspunt: jouw leervragen en die van je organisatie zijn leidend! Daarbij kunnen we elke training theoretisch inkaderen naar een specifiek beleidsthema of vraagstuk zoals passend onderwijs, school en veiligheid, grensoverschrijdend gedrag of bijvoorbeeld samenwerking in het team.

Inspirerende groet, Rubik

Wees Sociaal, Deel en verdeel!

Leave a Reply