28 February 2017 ~ 0 Comments

Palludaradag: 1 maart 2017 #studiedag @palludara #ouderbetrokkenheid

 

Studiedag 01 maart . Effectief communiceren met ouders”

Wat is jouw eerste reactie wanneer je het gedrag van een ander als belemmerend ervaart? Tijdens deze workshop word je je bewust van je non-verbale gedrag en reacties wanneer je uit je comfortzone wordt gehaald.

De volgende onderwerpen komen o.a. aan bod:

– Verbindend communiceren
– Verantwoordelijkheid nemen voor je eigen gevoelens en behoeften
– Simpele tools om de communicatie met de ouder open te houden

Je ervaart hoe je op effectieve wijze spanningen weet te reguleren, zodat je met een open houding (en voor je eigen welzijn) het gewenste effect kan behalen. Ervarend leren staat centraal. Je krijgt inzicht in je eigen handelen en ontvangt handvatten om je spanningen te kanaliseren.

Theorie is ondergeschikt aan de praktijk. Ervarend leren staat centraal.

Powerpointpresentatie:F_Pandulla

Inmiddels is Driehoektraining bij veel onderwijsorganisaties actief (regulier en speciaal onderwijs). Op het gebied van meedenken in het neerzetten van een optimaal veilig pedagogisch klimaat en het aanbieden van verschillende praktische trainingen op maat (o.a. ouderbetrokkenheid, nieuwkomers, passend onderwijs, conflicthantering. school en veiligheid en teamtrainingen.

Volg ons op linkedn @ https://www.linkedin.com/in/driehoektraining/

pallundara123

 

Wees Sociaal, Deel en verdeel!

Leave a Reply