Intakeformulier

We willen graag werken met de situaties uit uw eigen praktijk.
Door het onderstaande formulier in te vullen met uw naam en email kunnen wij een inzicht krijgen.


[contact-form-7 id=”2516″ title=”Intake formulier 2014″]


Trainingsopzet: (casuïstiek – gedrag – leerdoel)

Bovenstaande drie componenten vormen de basis van waaruit de training wordt opgebouwd. Vanuit de casuïstiek die door u en andere deelnemers wordt ingebracht, kijken we naar het gedrag waarmee u wilt oefenen. Vervolgens wordt de praktijksituatie gesimuleerd waardoor u op interactieve wijze werkt aan uw persoonlijke leerdoelen, die betrekking kunnen hebben op verschillende thema’s. Voorbeelden hiervan zijn beeldvorming, het omgaan met culturele verschillen of het overbruggen van frustraties of assertief gedrag van ouders. Bij de oefeningen gaat het om het ontdekken van effectief gedrag en wordt u zich bewust van uw houding en het effect hiervan op de ander.

Het gaat niet om goed of fout. Wat u in het echt heel moeilijk kunt oefenen, krijgt u hier de gelegenheid om te experimenteren wat het beste bij u past. De rol van de procesbegeleider hierin is een spiegel voorhouden, zodat de professional kan onderzoeken wat het beste bij hem / haar past. Om met behoud van contact met de ouder en voor zijn / haar eigen welzijn het gezamenlijke belang van het kind na te streven.

De training heeft een interactief karakter. Er worden korte interventies ingezet met betrekking tot uw leervraag.

Naast een korte theoretische kennisoverdracht wordt er gewerkt met praktische werkvormen, met betrekking tot het reguleren van spanningen wanneer u uit de comfortzone wordt gehaald.

info@driehoektraining.nl