Contact

Ook voor uw school zetten we onze kennis en ervaring in, afhankelijk van uw wensen. Wij zijn een zelfvoorzienende organisatie en allen uitvoerend. Juist door deze praktische aanpak zijn wij in staat om scholen te bedienen met een aantrekkelijk en kwalitatief hoogstaand trainingsaanbod.

Persoonlijk contact overtreft wat ons betreft alle communicatiemiddelen. Wij zitten graag met u rond de tafel om te bespreken wat wij voor u kunnen betekenen. Dat kan natuurlijk ook telefonisch of per mail.

Wilt u meer informatie, heeft u een vraag of bent u nieuwsgierig naar het complete programma van de training? Neem gerust contact met ons op door onderstaand formulier in te vullen. Wij antwoorden u zo spoedig mogelijk.

Email : info@driehoektraining.nl

Post- en bezoekadres: Wg-Plein 165, 1054 SC Amsterdam

Telefoon: 020.694.0659

Volg ons op linkedin: https://www.linkedin.com/in/driehoektraining NB Dit LinkedIn account is bedoeld voor onderwijsprofessionals.

  1. KvK nummer: Academy Inc B.V.  51113341 gevestigd in Amsterdam
  2. KvK nummer: Academy Inc 58661131 gevestigd in Amsterdam

Driehoektraining is ontwikkeld door Academy Inc. “van kennis naar kunde” Specialist in het ervarend leren. Academy Inc is een CRKBO-erkend opleidingsinstituut en is daarmee geregistreerd in het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO)