08 April 2013 ~ 0 Comments

Onthulling nieuwe functionaliteit op de IPON

Op 10 en 11 april wordt voor de zesde keer de IPON georganiseerd in de Jaarbeurs te Utrecht. Tijdens deze uitgebreide beurs kunt u kennismaken met de nieuwste toepassingen binnen het onderwijs, zoals educatieve methodes en leermiddelen, maar ook hardware en software. itslearning Nederland is aanwezig op de beurs om al uw vragen over onderwijs en ICT te beantwoorden. Kom langs bij stand C088 in Hal 3 en volg onze presentatie over ouderbetrokkenheid.

Bekendmaking nieuwe gratis app

Tijdens de IPON maakt u de onthulling van een nieuwe gratis app in de itslearning App Library mee. Als docent kunt u hiermee eenvoudig documenten, video’s, foto’s en bestanden delen met uw leerlingen. Bezoek onze stand C088 voor meer informatie over de nieuwe functionaliteit en pak gelijk een heerlijk dropje uit de blauwe doos.

Inspirerende en praktische presentatie Ouderbetrokkenheid

School, ouders en communicatie vormen een complex samenspel. Ouders willen op verschillende manieren betrokken zijn bij het leren van hun kinderen, maar voor scholen kan het ingewikkeld zijn om processen hieromheen goed te organiseren. Bart van Luik, Onderwijskundig adviseur, geeft u na een theoretische introductie praktische handvatten voor hoe u de samenwerking tussen ouders en uw school kunt vormgeven. Woon op woensdag of donderdag om 10.45 uur de presentatie bij in het Gele theater en leer hoe u ouders beter kunt betrekken bij het onderwijs.

Uniek introductie-aanbod voor het PO

itslearning heeft een uniek aanbod voor het basisonderwijs. U kunt al starten met het itslearning leerplatform vanaf slechts € 399,- per jaar. Of kies voor het zeer complete introductiepakket inclusief training, begeleiding, opslagruimte en technisch beheer voor een speciale all-in prijs van € 1499,-. Vraag tijdens de IPON naar de mogelijkheden en voorwaarden om uw onderwijs met itslearning leuker, makkelijker en beter te maken.

Registeren voor de IPON

Wilt u meer weten over de inhoud van de IPON? Kijk voor meer informatie op www.ipon.nl. U kunt uzelf hier ook gratis registeren. Graag zien we u op één van de dagen op onze stand C088 of bij onze presentatie.

Posted on 02-04-2013 by Lara Kaandorp

Leave a Reply

*