31 March 2014 ~ 0 Comments

Praktische training “Effectief communiceren met ouders” mede in het kader van passend onderwijs. #ouderbetrokkenheid

Praktische training “Effectief communiceren met ouders” mede in het kader van passend onderwijs. Driehoektraining benadert de praktijk. “Ervarend leren staat centraal”

Herkent u een van de volgende vragen?

  • Gaat u goed om met situaties waarbij u weerstand bij een ouder moet ombuigen tot een tevreden ouder in het belang van het kind?
  • Heeft u voldoende inzicht in de manier waarop u met de ouders communiceert?
  • Weet u op welke wijze uw gedachten invloed uitoefenen op uw gevoel en gedrag?
  • Bent u zich bewust van uw houding, zowel verbaal als non-verbaal, en het effect daarvan in een conflictsituatie?
  • Beschikt u over voldoende vaardigheden om effectief met conflictsituaties om te gaan?
Na het volgen van de training zijn deelnemers in staat:
–  Interventies toe te passen om weerstand te kunnen ombuigen zodat ouders participeren in het onderwijsproces van hun kind – Persoonlijke grenzen aan te geven op een manier waarop dit een positief effect heeft op de relatie met de ouders.-De relatie met de ouders te versterken.

Bent u nieuwsgierig naar het complete programma van de training “Effectief communiceren met ouders” ?. Neem gerust contact met ons op, dan sturen wij u het programma per email toe.

P.S.: Ook voor uw school zetten we onze kennis en ervaring in, afhankelijk van uw wensen.
Wij zijn een zelfvoorzienende organisatie en allen uitvoerend. Juist door deze praktische aanpak zijn wij in staat om scholen te bedienen met een aantrekkelijk en kwalitatief hoogstaand trainingsaanbod.
P.S: De praktische trainingen “Effectief communiceren met ouders” met registratienummer 9Ag2usKJdX en de training “Omgaan met emoties en conflicten” met registretienummer fdVrJYWIlQ  zijn valide bevonden door de registercommissie en staat nu gewaardeerd met het aantal SBU= 6 uur (4 contacturen plus 2 uur zelfstudie) @ www.registerleraar.nl

Leave a Reply

*