04 April 2022 ~ 0 Comments

Gratis digibord app voor groep 7 en 8. Kinderen leren spelenderwijs meer over moderne dans en bewegen mee met de choreografie 

Gratis digibord app voor groep 7 en 8. Kinderen leren spelenderwijs meer over moderne dans en bewegen mee met de choreografie ‘The Statement’ van Crystal Pite (SLO 54 en 55).

Vraag de app nu aan!Vraag kosteloos de digibord-app The Statement aan!

Met deze app van Nederlands Dans Theater (NDT) leren kinderen spelenderwijs over moderne dans. Het dansstuk The Statement van choreografe Crystal Pite vormt de basis van de app. Bekijk en bespreek fragmenten uit de choreografie, beweeg mee met korte dansvideo’s en experimenteer met beeldfragmenten om zelf een dans te maken en daarna uit te voeren.

Ieder thema in de app kan bovendien worden afgesloten met een les die op creatieve wijze invulling geeft aan het thema burgerschap. Het lesmateriaal sluit onder andere aan bij kerndoelen 54 en 55 (SLO) en lessen over sociaal-emotionele vaardigheden.

Aanvragen

De The Statement-app is gemaakt voor leerkrachten van groep 7 en 8 en is kosteloos beschikbaar voor alle basisscholen en primair onderwijs koepelorganisaties.

Aanvragen is eenvoudig: vul het formulier volledig in en ontvang per omgaande een bevestiging met de inloggegevens, meer informatie en instructies.

Wees Sociaal, Deel en verdeel!

Leave a Reply